Profi
webtárhely igényeseknek

Most minden webtárhely és weboldal készítés mellé AJÁNDÉK domaint jár! Induló és kisvállalkozásoknak egyedi áraajánlatot adunk!

Tárhely szolgáltatás + ingyen domain

Az Itserv minden ügyfelének külön az adott igényekre specializált tárhelyet biztosít, így nem kell attól tartanod, hogy feleslegesen fizetsz egy a szükségesnél nagyobb tárhelyért, vagy épp állandó bővítésre szorul a csomag, amit eredetileg igényeltél.
Számunkra nagyon fontos, hogy mindenki, aki hozzánk fordul, pontosan azt kapja, amire szüksége van. Úgy gondoljuk, hogy ez a minőségi tárhelyszolgáltatás egyik leglényegesebb eleme a megfelelő kommunikáció mellett.

Megbízható működés

A céges adatok tárolása, illetve az adott vállalkozás, vagy vállalat weboldalának problémamentes üzemelése ma már létfontosságú kérdés. Ennek megfelelően szükség van egy olyan szerverre, melynek működéséért egész nap szakemberek felelnek. Mérnökeink biztosítják, hogy a szerver, melyen adataidat tároljuk, a nap 24 órájában teljes körű felügyelet alatt álljon, ugyanakkor valamennyi csomagunk része az operációs rendszerek konfigurálása, a megfelelő időközönként végzett frissítés, illetve a tűzfalak működtetése és ellenőrzése.

Olcsó Domain regisztráció és fenntartás

Természetesen abban az esetben is fordulhatsz hozzánk, ha domain regisztrációra, illetve az igényelt domain fenntartására van szükséged. Célszerű ezt az opciót választani abban az esetben, ha valamilyen formában már kapcsolatban állsz velünk, s természetesen akkor is, ha úgy döntesz, hogy bennünket fogsz választani akár az IT egyéb területein is.Minden weboldalkészítéshez ingyen biztosítjuk a domaint!