< class="" >

Szerver bérlés és VPS szerver

100% Teljesítmény

A virtuális szerverek ma már ugyanolyan megbízhatóak, mint a hagyományos szerver-megoldások, ellenben jóval több lehetőséget és a tulajdonos számára szabadabb hozzáférést biztosítanak. Ráadásul hihetetlenül gyorsak, hiszen a cégünk által fejlesztett és működtetett VPS rendszerek kifejezett előnye a nagy sebesség.

Egyedi konfigurációk

Mielőtt VPS szolgáltatásaink közül kiválasztanád azt a csomagot, ami a legjobban illeszkedik mindahhoz, amit céged igényei megszabnak, alaposan átbeszéljük a részleteket. Éppen ezért valamennyi csomagajánlatunk rugalmasan van összeállítva.

Előre telepített rendszerek

VPS szerverszolgáltatásunk igazán komoly előnyei közé tartozik, hogy minden csomagban egy előre telepített rendszer áll a tulajdonos rendelkezésére, melyet azonnal használatba is vehet a cég megbízott szakembere, így nem kell foglalkozni a telepítések időigényes lépéseivel sem. Kényelem, rugalmasság és egyszerű kezelhetőség.

Maximális biztonság

A nálunk bérelhető virtuális tárhelyek tökéletes biztonságáért mérnökeink kezeskednek. A vírusvédelem és a fejlett tűzfalak minden kívülről érkező, nem kívánatos hozzáférési kísérletet meghiúsítanak, s ha ilyen előfordul, arról jelentés készül.

Bármikor segítünk

Ha kérdésed lenne, örömmel állunk rendelkezésedre. Szeretnénk minden felmerülő kérdésre választ adni, s minden előbukkanó problémára megoldást találni.

0-24 órás felügyelet

A ránk bízott adatokért és rendszerekért teljes körű felelősséget vállalunk, ennek biztosítására non stop informatikai felügyelettel ellenőrizzük az optimális működést, úgy szerverparkunkra, mint VPS rendszereinkre nézve.